Demanti: Deponija DOO: Netačne tvrdnje Alternative Crna Gora, pozivamo nadležne da provjere tvrdnje i posjete naše privredno društbo

Uprkos činjenici da je grube izmišljotine najbolje ignorisati i bespredmetno komentarisati, „Deponija“ d.o.o. Podgorica ima obavezu da reaguje i javnost upozna sa istinom.

Na objavu grupe Alternativa Crna Gora koja je osvanula na njihovoj Facebook stranici, naslovljena sa „Jeste li znali“, a odnosi se na poslovanje naše kompanije i navodnu krađu Registra o tenderima, jedino što možemo da izjavimo je sljedeće: svaki podatak naveden u pomenutoj objavi rezultat je grube OBMANE JAVNOSTI i malicioznog plasiranja neistina u cilju kompromitovanja preduzeća koje godinama važi za jedno od najuspješnijih u Glavnom gradu i državi. Iznijete tvrdnje do te mjere su neutemeljene, da bi naša jedina satisfakcija bila da nadležni organi posjete kompaniju i provjere svaki detalj poslovanja „Deponija“ d.o.o. Podgorica, a posebnu pažnju posvete uvidu u pomenuti registar.

Jasno nam je da se, usljed hajke koja se ovih dana sprovodi, poseže za najgorim sredstvima, najčešće neistinama, te stoga molimo novinare da prije objavljivanja tekstova na temu naše kompanije izvrše uvid u tematiku, provjere činjenice i sačuvaju minimum novinarske etike i profesionalnog odnosa prema svojim čitaocima.

Kolektiv „Deponija“ d.o.o. Podgorica